Barion Pixel

___________ Sopron, Akril Zselé A-Z-ig

Hiába mondták az akril zselé megjelenésénél, hogy sokkal egyszerübb vele dolgozni mint a porcelánnal vagy a zselével! Azért sokunknak mai napig meggyűlik vele a bajunk. Nem tudjuk milyen a jó folyadék, mekkora az ideális ecset és főleg milyen formájú legyen? A folyadékból mennyit használjunk? Eldolgozhatom az anyagot csak narancsfapálcával? Miért ragad bele folyton az ecsetbe az anyag? Megannyi kérdés merül fel benned munka közben amire szeretnél választ kapni. Hát most itt az alkalom, hogy profi felhasználója legyél az akril zselének! 2 körömformával dolgozol majd, Slim mandula és a kocka szalon hosszban! 
 
Amire szükséged lesz a tanfolyamon: manikűr eszközök, csiszológép, reszelők, buffer, előkészítő folyadékok,base gel( Kostka Base gel), fixáló folyadék, szalon sablon ( Kostka fekete-fehér), szálmentes törlő, akril zselék (Kostka cover, extreme white, clear), ecsetek, akril zselé folyadék és tálka, csillámok, kagylóörlemények stb, clear építő zselé ( Kostka All in one), fényzelés, narancsfapálca, led lámpa. Nem budapesti helyszínre asztali lámpa és hoszabbító!
 
Saját kezeden fogsz dolgozni, így kérlek a régi anyagot távolítsd el a körmödről.
Dolgozhatsz saját anyagaiddal is!
 
B/2020/004825
A tanfolyam díja az ÁFÁ-t tartalmazza.


Sopron, Akril Zselé A-Z-ig

Sopron, Akril Zselé A-Z-ig

2023.január.27

Sopron: 10.00-16.00

Képzés díja: 50.800 Ft (136.47 EUR)

Már csak 2 db hely van!

Sopron, Ferenczy János utca 6.

Katedra Nyelviskola

Jelentkezési adatok
Számlázási adatok
Egyéb
Elolvastam és elfogadom az ASZF-et!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.