Barion Pixel

___________ Gél Lakk Airbrush Tanfolyam

Ezzen a tanfolyamon nam csak az ombre technikát tanulod meg, hanem egy olyan tudással leszel gazdagabb ami minden részére kitér az airbrush technikánál. A tanfolyamon kizárólag Kostka Gél Lakkokkal fogunk dolgozni amiket én bizosítok számpdra. Ezen felül akril festékes fátyol vékony motívumokat is fújunk majd. Tudnod kell, hány báron dolgozzon a kompresszorod, a gél lakk higítását, párolgását, kötési reakcióját....és még sorolhatnám mi mindent ahhoz, hogy könnyedén, gyorsan alkothass.

Ha van már airbrush géped, hozd magaddal. Ha nincs, akkor szívesen ajánlok a pénztárcádnak megfelelőt. 

Amit a tanfolyamra hoznod kell: szálmentes törlő, fixáló folyadék (KNS Cleaner), tipek amire dolgozol, fix mentes fedő (KNS Supreme), gyurmaragacs (Patafix), Led lámpa, felszedő csipesz (talász a Kostka webshopban)

A Kostka Nail System termékeit a helyszínen kipróbálhatod, majd a tanfolyamon kedvezményes kupont kapsz, mellyel a helyszínen vagy később a webshopból vásárolhatsz.

B/2022/001525

A tanfolyam díja az ÁFÁ-t tartalmazza.

 


Gél Lakk Airbrush Tanfolyam

Gél Lakk Airbrush Tanfolyam

2023.augusztus.08

Budapest 10:00-16.00

Képzés díja: 50.800 Ft (136.47 EUR)

Már csak 2 db hely van!

Budapest, 3. kerület Bokor utca 9-11.

Jelentkezési adatok
Számlázási adatok
Egyéb
Elolvastam és elfogadom az ASZF-et!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.