Barion Pixel

___________ Extrém Körömtábor

Úgy gondolom, egyre többen vagyunk, akik mindenképp ki szeretnénk magunkat próbálni az extrém körmök világában. Ez egy szuper dolog hiszen a munkánk során ahhoz, hogy fejlődjünk ki kell lépnünk a komfortzónánkból. Na de most az a kérdés, hogy merre??? Hova tovább??? Mi kell ahhoz, hogy valaki profin építsen ilyen típusú körmöket? Tapasztalatom az, hogy egyetlen egy dolog segíthet nektek! Ha megtanuljátok az anyagcsoportok helyes terítését. Több esetben láttam már "malterozást" és így a munka készítése nem igazán volt örömteli. Összeállítottam nektek egy szuper 4 napos technikai mini tábort, ahol az extrém körmök készítése sikerélményben gazdag lesz és nem egy őrület. Mindenképp átvesszük a sablonozást, a zselé terítését, reszelés fontosságát a díszítési lehetőségeket! A táborban javaslom a Kostka Nails System Extrém zseléit használni, hiszen ezek a zselék arra vannak fejlesztve, hogy valóban tűhegyre lehessen reszelni a körmöket anélkül, hogy letörnének! A munka során még szükséges lesz egyéb más fontos termékekre és ezekhez a tábor előtt kedvezményes kupont küldünk, amit a Kostka Nail System webáruházában lehet felhasználni. 
A feltűntetett ár az Áfa-t tartalmazza és csak az oktatásra vonatkozik!
A kedvezményes csoportos szállás és étkezés díját a résztvevők augusztusban kell megfizessék a szállásadó felé. Erről bővebb információt privát üzenetben kérj.


Extrém Körömtábor

Extrém Körömtábor

2023.szeptember.18 - 2023.szeptember.21

Vászoly 09:00-18:00

Képzés díja: 190.500 Ft (453.57 EUR)

Már csak 6 db hely van!

Balatonudvari, 8242 Fürjes Udvarház

Jelentkezési adatok
Számlázási adatok
Egyéb
Elolvastam és elfogadom az ASZF-et!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.