Barion Pixel

___________ Budapest, A tökéletes francia orosz mandula körömforma

Ez a körömforma akkor a legszebb, ha tökéletes!

Ebben segítek neked :)

Gyors előkészítés, mert ezt nem csinálhatod 30-40 percig. Majd a formának megfelelően sablonozunk, mindaddig míg meg nem érted a lényegét. A körömágyhosszabbítás építése és bereszelése kulcsfontosságú ezért minden lépésedet figyelni fogom és ellenőrizni. A mosolyvonal reszelése állítólag könnyű, szerintem nem, de megtanulható. Elárulok majd egy titkot is.... mitől lesz kontúros fehér a szabadszél! Máris a reszeléshez értünk, amit pontos reszelésmentettel végzünk majd és ezt imádni fogod. 

Amit a tanfira hoznod kell: Csak az ecseteidet, eszközeidet, csiszigépedet, mert az alapanyagot a Kostka Nail System Hungary biztosítja számodra.Magadon dolgozol majd! Ne legyen azon a körmödön semmilyen régi alapanyag (1 kéz).A tanfolyamon lehetőséged van a Kostka Nails System termékeit kipróbálni és a tanfolyam elvégeztével kedvezményesen vásárolni.

B/2022/001525 A tanfolyam díja az ÁFÁ-t tartalmazza.


Budapest, A tökéletes francia orosz mandula körömforma

Budapest, A tökéletes francia orosz mandula körömforma

2023.április.19

Budapest 10:00-16.00

Képzés díja: 50.800 Ft (136.47 EUR)

Már csak 4 db hely van!

Budapest 3. kerület Bokor utca 9-11.

 

Jelentkezési adatok
Számlázási adatok
Egyéb
Elolvastam és elfogadom az ASZF-et!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.